Ternety

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten en bent u geïnteresseerd in een gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie?
Neem contact op met een van onze sales vertegenwoordigers en zij zullen u verder helpen.

Wie is uw contactpersoon

Jeroen de Muijnck
President Sectra Communications B.V

Beveiligde netwerkcommunicatie op Stg. Zeer Geheim-niveau

Wanneer organisaties grote hoeveelheden informatie delen via netwerken die over diverse locaties staan verspreid, lopen zij een groot risico dat deze informatie wordt onderschept. Sectra Ternety creëert een gedeeld virtueel netwerk dat wordt beschermd door de krachtigste encryptietechnologie die beschikbaar is. Met Ternety wordt uw netwerk beschermd tot op het beveiligingsniveau Stg. Zeer Geheim, het hoogste niveau binnen de EU en NAVO.

 

Fysiek gescheiden locaties beveiligen

In dit tijdperk van globalisering hebben veel organisaties hun kantoren en werkzaamheden over meerdere locaties verspreid. Tegelijkertijd neemt het volume van de geproduceerde informatie voor databases, video’s, metinggegevens en back-ups in rap tempo toe. Het delen van deze informatie en het communiceren via netwerken, Wi-Fi of andere kanalen zet de veiligheid van deze waardevolle informatie op het spel. Stelt u zich eens voor dat een ongewenste indringer toegang krijgt tot uw bedrijfsgegevens, verzonden gegevens wijzigt of malware in uw LAN-netwerk installeert. De gevolgen zouden niet te overzien zijn. Ternety maakt een veilige en snelle communicatie tussen fysiek gescheiden locaties, zoals gebouwen, kantoren en verdiepingen, mogelijk. Het systeem versleutelt en beschermt het netwerk en de aangesloten units tegen indringing en het verkrijgen van gegevens.

Bescherming van het virtuele LAN-netwerk

Sectra Ternety zorgt voor een snelle en veilige overdracht van grote hoeveelheden informatie via burgerlijke en militaire gegevensnetwerken, waarbij spraak, data en video worden versleuteld via links met een snelheid van 1 en 10 Gbit/sec. Wanneer Ternety gegevens op Ethernet-niveau versleutelt, ‘denken’ de met de diverse lokale netwerken verbonden computer dat ze met hetzelfde lokale netwerk zijn verbonden. Andere voordelen zijn de minimale vertraging tijdens de beveiligde datastroom en het uitermate efficiënte gebruik van de beschikbare bandbreedte. Sectra Ternety  is ontwikkeld op verzoek van de Zweedse FMV (Zweedse administratie voor defensiemateriaal).

Systeemoverzicht

Sectra Ternety biedt de functionaliteit van een lange, high-speed “Ethernetkabel” voorzien van zeer geavanceerde/ state-of-the-art beveiliging. Het systeem maakt een beveiligde netwerkcommunicatie tussen organisaties op diverse locaties, tussen twee kantoren op verschillende locaties of tussen twee of meerdere verdiepingen in hetzelfde gebouw mogelijk. Iedere locatie beschikt over een Ternety-unit die grote hoeveelheden informatie zonder vertraging versleutelt en ontsleutelt.

What's next?

 • Neem contact met ons op

  Bent u geïnteresseerd in een gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op met uw country manager via bovenstaand dropdownmenu of stuur ons een e-mail.

 • Vergroot uw security awareness

  Wilt u meer informatie over mogelijke dreigingen binnen netwerk communicatie? Security awareness »

 • Laat uw collega’s kennismaken met Ternety

  Met ons presentatiemateriaal kunt u uw collega’s eenvoudig laten zien hoe zij veilig met Ternety kunnen communiceren. Download presentatie >>

 • Hulp nodig?

  Beveiligde communicatie mag u geen hoofdbrekens bezorgen. Daarom staat ons supportteam klaar om u te helpen bij eventuele vragen. Support »