Professionele diensten

Bij Sectra benaderen wij beveiliging vanuit een holistisch oogpunt. Wij willen dat onze klanten jarenlang profijt hebben van onze producten en oplossingen. Daarom bieden wij een allesomvattende reeks professionele diensten aan, uiteenlopend van installatie, training, beveiligingsbeheer en beheerde diensten. Technologie vormt een essentieel onderdeel in ons dagelijks leven, zakelijk of privé. Maar technologie is niet alles. We moeten ook weten hoe wij deze technieken zo effectief mogelijk kunnen benutten. Daarom biedt Sectra een breed scala aan professionele beveiligingsdiensten ter aanvulling op ons productassortiment aan. En wanneer u ondersteuning nodig heeft, staan wij voor u klaar.

Training op maat

Wij plannen onze implementatie- en trainingstijden op een tijdstip en locatie die u het beste uitkomen. Als één sessie niet genoeg is, dan maken we gewoon een vervolgafspraak. Tijdens de training richten wij ons naast de basisinformatie over de werking, ook op specifieke onderwerpen die voor u van belang zijn.

Beveiligingsbeheer

Gebruikers van Sectra Tiger en Sectra Panthon kunnen gebruikmaken van een VoIP-servicecentrum om beveiligde VoIP-gesprekken te voeren. De Secure Communications Gateway (SCGW) biedt diverse diensten op het gebied van communicatie en beveiliging. Deze gateway is als dienst én als apparaat verkrijgbaar. Als apparaat wordt het beheerd door de organisatie van de klant. Met een serviceovereenkomst zal Sectra zorg dragen voor het systeembeheer.

De diensten van de Secure Communications Gateway omvatten:

  • Switchboard-diensten
  • Updates van telefoonboeken
  • Intrekking van sleutels
  • Certificaten en apparaten
  • Whitelist van applicaties
  • Servicemonitoring
  • Interoperabiliteit met circuitgeschakelde gegevens

Installatie en implementatie

Wanneer wij producten en overige apparaten leveren, nemen we ook de installatie en implementatie ervan voor onze rekening. Na installatie zorgen wij voor training van de operators en beheerders. We organiseren bovendien regelmatig follow-ups en, indien nodig, opfriscursussen.

Beheerde diensten

Bij Sectra is beveiliging meer dan een oplossing; beveiliging is ook een dienst die wij onze klanten bieden. Klanten kunnen alle benodigde apparatuur leasen en zich abonneren op een volledig beveiligde communicatiedienst. Deze dienst zou bijvoorbeeld een totaaloplossing met Tiger-producten kunnen zijn; beveiligde mobiele en vaste telefonie op het beveiligingsniveau Stg. Geheim en de werking en het beveiligde beheer van deze dienst alswel de ondersteuning en training op maat voor eindgebruikers. Ook Panthon op beveiligingsniveau Departementaal Vertrouwelijk wordt als totaaloplossing voor beveiligde communicatie aangeboden. Dit type dienstverlening is geschikt voor klanten die niet zelf willen investeren in apparatuur, onderhoud en competentie op het gebied van beveiligde communicatie en voor klanten die snel veilig moeten kunnen communiceren.