Oplossingen op maat

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten en bent u geïnteresseerd in een gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie?
Neem contact op met een van onze sales vertegenwoordigers en zij zullen u verder helpen.

Wie is uw contactpersoon

Jeroen de Muijnck
President Sectra Communications B.V

Maatwerkproducten voor defensie en overheidsinstanties

Sectra Communications is pionier en de drijvende kracht in de ontwikkeling van producten en systemen op maat voor het beveiligd uitwisselen van geclassificeerde informatie op de beveiligingsniveaus Departementaal Vertrouwelijk tot en met Stg. Zeer Geheim. Onze klanten zijn voornamelijk te vinden binnen defensie en diverse overheidsinstanties. Onze ontwikkelingsprojecten op maat voeren we uit in nauwe samenwerking met de eindgebruikers en de beveiligingsautoriteiten in hun land. Sectra beschikt over samenwerkingsverbanden in Zweden en Nederland. Sectra heeft jarenlange ervaring op het gebied van hoogwaardige beveiligingsoplossingen en de bijbehorende evaluatietrajecten. Wij ontwikkelen encryptieproducten die worden getoetst op de gegeven beveiligingsniveaus van de klant. Het ontwerp van onze oplossingen omvat alle ontwikkelingsfasen; van vereisten en voorstudies tot serieproductie, follow-up en ondersteuning.

 

What's next?

 • Neem contact met ons op

  Bent u geïnteresseerd in een gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op met een van onze vertegenwoordigers. Contact »

 • Vergroot uw security awareness

  Wilt u meer informatie over mogelijke dreigingen binnen mobiele communicatie? Security awareness »

 • Wilt u meer weten over Sectra Communications?

  Wij houden ons al sinds 1978 bezig met beveiligingsoplossingen. Meer informatie over ons en onze geschiedenis »

   

 • Hulp nodig?

  Beveiligde communicatie mag u geen hoofdbrekens bezorgen. Daarom staat ons supportteam klaar om u te helpen bij eventuele vragen. Support »