Sectra Tiger System

Weet u wie er meeluistert?

Door continu veranderende communicatiepatronen wordt het beveiligen van communicatie een uitdaging. Nieuwe technologieën zorgen voor mobiliteit en flexibiliteit. Door deze ontwikkelingen verwachten gebruikers die omgaan met gevoelige of gerubriceerde informatie dat ze ook onderweg kunnen communiceren.   Sectra’s moderne communicatiesystemen bieden een platform voor een dergelijke vrijheid en maken  beveiligde informatie-uitwisseling mogelijk.    

Een flexibel systeem voor gepersonaliseerde beveiliging

Het Sectra Tiger-systeem is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Zweedse en Nederlandse beveiligingsautoriteiten en omvat volledig interoperabele oplossingen voor mobiele en vaste telefonie. Deze beveiligingsoplossingen maken het mogelijk beveiligde telefoongesprekken te voeren, tekstberichten te verzenden en data over te dragen op verschillende rubriceringsniveaus tot en met Stg. Geheim, in verschillende beveiligingsdomeinen en met verschillende communicatietechnologieën. Zo heeft u als gebruiker van dit systeem de flexibiliteit om het apparaat te kiezen dat de meest efficiënte bescherming biedt tegen de voornaamste beveiligingsbedreigingen waaraan u wordt blootgesteld, of het nu gaat om criminele organisaties of inlichtingendiensten van vreemde staten.

Interoperabiliteit door middel van een standaard

Het Sectra Tiger-systeem voldoet aan de SCIP-standaard (Secure Communications Interoperability Protocol), de belangrijkste standaard voor versleutelde communicatie. Dit betekent dat gebruikers ook beveiligde gesprekken kunnen voeren met gebruikers van beveiligde apparaten van andere leveranciers die aan dezelfde standaard voldoen.

Veilig bellen wordt eenvoudig

Kies het businessmodel dat het best bij uw bedrijf past. Sectra Tiger is verkrijgbaar als service, waarbij u het gebruik en het beheer van het systeem helemaal aan ons overlaat. Dit garandeert een snelle en efficiënte implementatie en een uiterst betrouwbare service, dit dankzij de beheerdersfunctie die in de Sectra Tiger is ingebouwd. U kunt er ook voor kiezen om het systeem te beheren binnen uw eigen bedrijf. De keuze is aan u.
Uw gesprekken beveiligen tegen afluisteren zou eenvoudig moeten zijn. Met Sectra Tiger is het dat ook.