Werken bij Sectra

Momenteel hebben we bijna 70 medewerkers in dienst in Zweden, Nederland en Slovenië. Ons hoofdkantoor bevindt zich in het Zweedse Linköping waar ook de meeste vacatures zijn.

Wij verwachten van onze kandidaten dat ze ambitieus zijn en veel belangstelling voor en kennis van hun vakgebied hebben. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat zij bereid zijn met anderen samen te werken en hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Van onze medewerkers verwachten wij dat zij de klant altijd voorop stellen en dat zij inspelen op nieuwe zakelijke kansen binnen hun werkgebied. Wij zoeken positieve en betrokken mensen die nieuwsgierig zijn en graag ‘het naadje van de kous’ willen weten. Onze ideale kandidaat is gedreven, kan zichzelf motiveren en werkt geordend en methodisch. Sectra Communications streeft ernaar een aangename en stimulerende werkplek te zijn. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij hieraan een bijdrage leveren door op een prettige manier met hun collega’s om te gaan.

Als bedrijf biedt Sectra technische diepgang en veel afwisseling. We bieden een functie binnen een kleine en flexibele organisatie waarin je verantwoordelijk zult zijn voor onze geavanceerde producten en nieuwe ideeën bedenkt om onze werkprocessen nog efficiënter te maken. Tijdens het sollicitatiegesprek ontmoet je een aantal medewerkers binnen diverse functies. Je maakt ook kennis met je toekomstige collega’s, supervisor en onze directeur. Als nieuwe medewerker word je bovendien begeleid door een mentor die je rondleidt op kantoor, uitleg geeft bij werkopdrachten en je helpt met allerlei praktische zaken.

Sectra hecht veel waarde aan een vruchtbare samenwerking binnen en tussen afdelingen. Wij doen dit ondermeer door het organiseren van interne seminars waarin collega’s onderling ervaringen met een project of externe training kunnen delen. Ieder jaar houden we congressen voor het hele bedrijf en voor afzonderlijke afdelingen, waarin we aan diverse taken en uitdagingen werken om onze bedrijfsactiviteiten te verbeteren. Ten slotte besteden we veel aandacht aan overige, niet-werkgerelateerde sociale en teambuildingsactiviteiten.