Panthon

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten en bent u geïnteresseerd in een gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie?
Neem contact op met een van onze sales vertegenwoordigers en zij zullen u verder helpen.

Wie is uw contactpersoon

Dominick Bertens
Accountmanager NL-NATO
+31 70 302 3004
+31 612 530 480
E-mail

Gebruiksvriendelijke beveiliging van smartphones

Wanneer gevoelige bedrijfsinformatie in verkeerde handen valt kan dat ernstige gevolgen hebben. De Sectra Panthon is een beveiligingsoplossing die is gecertificeerd tot op het niveau Departementaal Vertrouwelijk. Sectra Panthon is ontworpen met het oog op de flexibiliteit waar moderne smartphonegebruikers naar op zoek zijn en de beveiliging is eenvoudig te activeren. Hiermee kunt u gevoelige informatie via het mobiele netwerk uitwisselen zonder bang te zijn dat deze informatie wordt onderschept.

Veilige uitwisseling van gevoelige informatie

Met onze Panthon-oplossing kunt u beveiligde telefoongesprekken voeren en sms-berichten verzenden tot op het beveiligingsniveau Departementaal Vertrouwelijk. Deze crypto-oplossing werkt naadloos op een aantal moderne smartphones, zodat u gewoon gebruik kunt blijven maken van al uw vertrouwde diensten als contactgegevens, e-mail, foto’s, webbrowsing,LinkedIn, Facebook en Twitter. Panthon werkt in alle belangrijke netwerken, waaronder 2G, 2,5G, 3G en Wi-Fi. Om ervoor te zorgen dat uw informatie niet in verkeerde handen valt, heeft u alleen een  pincode nodig waarmee u de smartcard activeert. De oplossing is SCIP-compatibel (Secure Communications Interoperability Protocol) en goedgekeurd tot op het niveau Departementaal Vertrouwelijk binnen Nederland en op het niveau Restricted binnen de EU en NAVO.

End-to-end encryptie op basis van hardware

Panthon maakt gebruik van een micro SD-kaart die zorgt voor de “end-to-end” versleuteling. Op deze kaart worden sleutels voor een specifieke gebruiker en gebruikersgroep geïnstalleerd, waarna de kaart permanent wordt vergrendeld en in de smartphone wordt geplaatst. Nadat de kaart is geactiveerd, kunt u met andere Panthon-gebruikers bellen via een beveiligd en centraal beheerd telefoonboek dat gebruikmaakt van schakeltechnologie met VoIP-pakket. Alle Panthon-smartphones zijn uitgerust met Phone Integrity™. die de smartphone beschermt tegen kwaadwillende personen en applicaties. Verloren of gestolen smartphones worden beschermd door identiteitscontroles en een centraal beheerde certificaatintrekking om ongeoorloofde toegang te voorkomen.

 

What's next?

 • Neem contact met ons op

  Bent u geïnteresseerd in een gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op met uw sales persoon via bovenstaand dropdownmenu of stuur ons een e-mail.

 • Vergroot uw security awareness

  Wilt u meer informatie over mogelijke dreigingen binnen mobiele communicatie? Security awareness »

 • Laat uw collega’s kennismaken met de Panthon

  Met ons presentatiemateriaal kunt u uw collega’s eenvoudig laten zien hoe zij veilig met de Panthon kunnen communiceren. Download presentatie >>

 • Hulp nodig?

  Beveiligde communicatie mag u geen hoofdbrekens bezorgen. Daarom staat ons supportteam klaar om u te helpen bij eventuele vragen. Support »